Naudanlihaa hapanimeläkastikkeessa
Hapanimeläkastike on tuttu ja tykätty maku suomalaisessa ruokapöydässä. Ruuassa on sopivasti hapokkuutta, mukavasti tulisuutta ja tietenkin sitä aasialaista makeutta. Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta tämäkin.
Toimitetaan sous vide – pakkauksessa.
Ainekset:
Naudanliha 33 % (Suomi), vesi, herkkusieni, tomaattipyre, valkokaali, sokeri, porkkana, sipuli, etikka, maissitärkkelys, jodioitu suola, chili, inkivääri, valkosipuli, karamellisoitu sokerisiirappi, mustapippuri, sarviapila.
Lämmitys: Kuumenna höyrykeitossa 90 °C 15-20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä tarjoiluvuokaan.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
| Energiaa | 362 kJ / 86 kcal |
| Rasvaa | 1.6 g |
| – josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 0.6 g |
| Hiilihydraattia | 9.9 g |
| – josta sokereita | 6.3 g |
| Ravintokuitua | 0.6 g |
| Proteiinia | 7.6 g |
| Suolaa | 1.2 g |
| Laktoosia | 0,0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.