Kymmenen lihapullaa ja kilo perunamuusia – Palvelutiskiltä Kokkikartanon herkkuja voi ostaa juuri sen määrän kuin tarvitsee
18.9.2023
Kun on tarve ruokkia iso porukka vaikkapa juhlissa tai mökkireissussa, kannattaa suunnata kaupan palvelutiskille.
Palvelutuotteiden konseptipäällikkö Janne Sorjonen ja avainasiakaspäällikkö Mika Hill suunnittelevat ja kehittävät palvelutiskien valikoimaa ja esillepanoa yhdessä kauppojen kanssa.
Kokkikartanon valmisruoat voivat pelastaa päivän, kun ei ehdi tai jaksa laittaa ruokaa itse. Niistä on kuitenkin apua moneen muuhunkin tilanteeseen, kunhan vain tietää mistä hakea. Samoja herkullisia makuja löytyy nimittäin myös kauppojen palvelutiskistä.
— Jollekin kuluttajapakattu ateria voi olla liian pieni, toiselle liian suuri. Palvelutiskin etu ja idea on, että voi ostaa sellaisen määrän kuin tarvitsee – itselle tai isollekin porukalle, kertoo Kokkikartanon palvelutuotteiden konseptipäällikkö Janne Sorjonen.
Aikoinaan Helsingin keskustassa työskennellessään Janne haki lounaansa usein markettien palvelutiskistä. Sittemmin tiskit ovat kehittyneet harppauksin, kun kaupat ovat monipuolistaneet valikoimaansa. Korona nostatti kysyntää entisestään. Myös Kokkikartanon palvelutiskituotteiden valikoima on laajentunut ja myynti kasvanut viime vuosina reippaasti.
— Kokkikartano erottuu edukseen maussa ja laadussa. Sen vuoksi olemme myös usein kilpailijoita hintavampia, Janne kertoo. — Niinkin on käynyt, että kauppa on vaihtanut meidän tuotteemme toiseen, mutta kun asiakkaat ovat sitten kyselleet meidän tuotteemme perään, kauppa on ottanut sen takaisin.
Kokkikartano ruokkii leireillä ja turnauksissa
Kokkikartanon palvelutiskituotteet pakataan tuotteesta riippuen 1,2–3,2 kilon pakkauksiin. Kokonaisen pakkauksen voi tilata kaupalta ennakkoon esimerkiksi juhliin tai hautajaisiin. Myös esimerkiksi urheiluseurat ja järjestöt tilaavat niitä leireille ja turnauksiin.
— Olen itse hyödyntänyt tätä mahdollisuutta, kun olemme menneet hiihtolomalla isolla porukalla mökille. Omalla ruoanlaittovuorolla lämmitin kymmenen litraa Kokkikartanon lohikeittoa valtavassa kattilassa, Janne kertoo.
Kebablihasta kastikkeessa tuli hitti
Jannen työhön kuuluu paitsi tuotteiden myyminen kauppoihin myös niiden kehittely. Välillä tulee ohilaukauksia, toisinaan hienoja täysosumia. Kebablihaa kastikkeessa on esimerkki jälkimmäisestä. Jannen ja tuotekehittäjien mielestä Kebab riisillä -annosaterian liha ja kastike olivat niin hyviä, että niitä pitäisi kokeilla palvelutiskissäkin. Se kannatti.
— Kaupat ja asiakkaat ovat pitäneet siitä todella paljon. Kebablihaa kastikkeessa on yksi suosituimmista palvelutiskituotteistamme.
Kestosuosikkeja ovat myös muun muassa Lihapullat kermakastikkeessa ja Perunamuusi.
Jannen mukaan aiemmin mietittiin lähinnä, mitkä kuluttajapakatuista tuotteista toimisivat myös palvelutiskissä, mutta nykyään valikoimat eroavat toisistaan yhä enemmän. Broiler-kasviswok, Kebabpyttipannu ja Sitruunainen broileripasta ovat esimerkkejä tuotteista, joita ei löydy kuluttajapakattuna.
Kokkikartanon kebabpyttipannu on tehty kotimaisesta perunasta ja Snellmanin naudanlihasta. Saatavilla vain palvelutiskiltä.
Kokkikartano uudisti maksalaatikon reseptin – Uusi pehmoisempi maku!
29.9.2025
Lue lisää
Taloustutkimus: Kokkikartano on Suomen arvostetuin valmisruokabrändi
8.9.2025
Lue lisää
Kokkikartano panostaa ruoan kotimaisuuteen: Yli 85 prosenttia raaka-aineista Suomesta
4.9.2025
Lue lisää
Kokkikartano ja Koripalloliitto yhdistävät voimansa nuorten hyväksi – Uusi ”Sudennälkä”-pasta tukee tulevaisuuden koripallotähtiä
5.8.2025
Lue lisää
Kokkikartano lanseeraa joukon herkullisia perunatuotteita kesäisiin ruokailuhetkiin! Kurkkaa kaikki huhtikuun 2025 uutuudet täältä
8.4.2025
Lue lisää
Alkuvuoden 2025 uutuuksiin kuuluu mm. vegaanisia annoksia, burgeria ja kalapastaa
13.1.2025
Lue lisää
Kokkikartano koristeli 20-metrisen joulukuusen Keravan Ollilanlammella
12.12.2024
Lue lisää
100 % Kokkikartanon paistinrasvasta päätyy uusiokäyttöön
2.10.2024
Lue lisää
Osa Kokkikartanon alumiinivuoista vaihtaa muotoa hetkellisesti
13.9.2024
Lue lisää
Syksyn uutuudet tuovat reiluja ruoka-annoksia, pureskeltavan kokoista punajuurta ja perinteistä poikkeavaa puuroa
30.8.2024
Lue lisää
Kesätyöntekijät arvostavat Kokkikartanon hyvää ilmapiiriä ja herkullisia ruokia
9.8.2024
Lue lisää
Äänestä Kokkikartanon paneroitua kalaleikettä parhaaksi MSC-tuotteeksi!
1.8.2024
Lue lisää
Onnea Kerava 100 vuotta! Tervetuloa yhteisen ruokapöydän äärelle Keravan päivään 16.6.
11.6.2024
Lue lisää
Annosaterioita, salaattia ja aivan uudet majoneesikastikkeet – Tutustu Kokkikartanon kevään uutuuksiin täältä!
22.4.2024
Lue lisää
Kokkikartanolla työskentelevät Kirsi ja Robin eivät koe kuuloaistin puuttumisen haittaavan työntekoa
11.4.2024
Lue lisää
Kuluttajat valitsivat Kokkikartanon vastuullisimmaksi valmisruokabrändiksi
2.4.2024
Lue lisää
Kokkikartanon uusi lähettämö on valmistunut – Automatisoitu varasto- ja keräilyjärjestelmä tuo ruokatehtaan logistiikan nykyaikaan
13.3.2024
Lue lisää
Takaisinveto: Tomaatti-vuohenjuustopastassa 300 g ja Tulisessa chorizopastassa 300 g allergeeniriski
9.2.2024
Lue lisää
Vuoden ensimmäiset uutuudet Kokkikartanolta tarjoavat maukasta ja simppeliä ruokaa arjen moniin hetkiin
16.1.2024
Lue lisää
Riisipuurosta juustokakku ja muut kekseliäät reseptit joulun ruokahävikkiä vastaan
21.12.2023
Lue lisää
Kiusaamisvapaa kiusaus tuotti huikean 14 000 euron lahjoituspotin lasten ja nuorten hyväksi
28.11.2023
Lue lisää
Kokkikartanon uudet annosateriat maistuvat kylmänä ja kuumana! Tutustu syksyn uutuuksiin tästä
25.8.2023
Lue lisää
Kokkikartanolaisten koristelemat jättipiparit keravalaisten ihailtavaksi
3.12.2021
Lue lisää
Kokkikartanon kalaleike ja muusi -annokselle kestävän kalastuksen tunnusmerkki
12.11.2021
Lue lisää
Meillä kesätöissä: Lämmin vastaanotto ja kattava perehdytys karkottivat alkujännityksen nopeasti
26.7.2021
Lue lisää
Meillä kesätöissä: Merkittävää työtä mukavassa yhteisössä
8.7.2021
Lue lisää
Pieni keravalainen jouluntoivotus
16.12.2020
Lue lisää
Maistatukset maaliskuussa 2020
11.3.2020
Lue lisää